2009/03/03

Dagens mejl

...är en föreläsningsförfrågan till LSU från en medlemsorgansiation och ett studieförbund:

Tänker mig en inspirerande och engagerande föreläsning - gärna med inslag av praktiska exempel på hur jag, som medlem i en ungdomsorganisation, kan påverka. Påverka både förening, organisation, stad och samhälle. Målgruppen är ca 30 ungdomar mellan 16 och 25. De är på Stensund för att lära sig mer om opinionsbildning och hur vi kan föra fram våra åsikter. De kommer på lördagen lära sig skriva pressmeddelanden och debattartiklar - och dessutom göra dem på plats (föra att sen komma hem och skicka ut dem).

LSU tar fram workshopmallar nu för att ännu bättre täcka upp alla förfrågningar från medlemsorganisationer och andra på det här temat och andra, såsom metoder för att öka ungas inflytande, att hålla inkluderande möten etc. Vi funderar på en föreläsarpool, för att sprida den kompetens och erfarenhet som vårt nätverk av aktiva i medlemsorgansiationerna har.

Idag blev det inga foton i Kampala. Imorgon ska vi träffa några av Ugandas parlamentariker och jag ska besöka några entreprenörer som det investerats i via MyC4.

Inga kommentarer: